Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 11, 2022 tonen

Vertrouwensarts: ‘Het mooiste vak dat er bestaat’

Vertrouwensarts: 'Het mooiste vak dat er bestaat' Vertrouwensarts: 'Het mooiste vak dat er bestaat' Nooit eerder begon iemand 'vers uit de collegebanken' aan de opleiding tot vertrouwensarts. Het bericht Vertrouwensarts: 'Het mooiste vak dat er bestaat' verscheen eerst op Arts en Auto. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

JCP digest issues numbers 101-102

JCP digest issues numbers 101-102 JCP digest issues numbers 101-102 De EFP heeft een nieuwe edities van de JCP Digest uitgegeven. In deze edities is een samenvatting van de studies gepubliceerd:  nr. 101: Does a... Lees meer Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Baanbrekend Perspectief - beraad en reflectie

Baanbrekend Perspectief - beraad en reflectie Baanbrekend Perspectief - beraad en reflectie Dinsdag 22 november organiseerde het Zorg Innovatie Forum in samenwerking met FNV en andere projectpartners een beraad in het kader van Baanbrekend Perspectief. Lees hier meer over dat beraad!.. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

CAO VVT 2022-2023 tussentijds gewijzigd

CAO VVT 2022-2023 tussentijds gewijzigd CAO VVT 2022-2023 tussentijds gewijzigd Bij de tussentijdse wijziging hebben cao-partijen de salaristabellen aangepast aan de verhoging van het Wettelijk minimumloon Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .