Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 10, 2022 tonen

Het leven is fake

Het leven is fake Het leven is fake U bestaat niet. Maar ik ook niet. We leven in de schijnwereld van een computergame. Het bericht Het leven is fake verscheen eerst op Arts en Auto. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Randox Laboratories Ltd., REC629, Randox Specific Protein Control Levels 1-3

Randox Laboratories Ltd., REC629, Randox Specific Protein Control Levels 1-3 Randox Laboratories Ltd., REC629, Randox Specific Protein Control Levels 1-3 Rheumatoid Factor (RF) is a protein whose levels are increased in patients with Rheumatoid Arthritis. Delay in reporting results due to Quality Controls running low outside range, leading to a negligible risk to patients. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Zotte vragen met serieuze antwoorden

Zotte vragen met serieuze antwoorden Zotte vragen met serieuze antwoorden Voormalig NASA-wetenschapper Randall Munroe schreef met _Wat als? 2.0_ weer een humorvol en bij vlagen leerzaam boek. De formule van zijn internetstrip xkcd werkt nog steeds, ook op papier. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Leeshulp voor dyslectische leerlingen

Leeshulp voor dyslectische leerlingen Leeshulp voor dyslectische leerlingen Er komen steeds meer hulpmiddelen voor dyslexie op de markt. Toch is het voor ouders en leerkrachten vaak moeilijk om hun weg hierin te vinden. NEMO Kennislink sprak met een orthopedagoog en een dyslexiebehandelaar: wat werkt wel en wat werkt niet? Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Informatie over zorgverzekering en ADHD 2023 10 december 2022 – Als je ADHD hebt en hiervoor medicatie gebruikt, is december altijd het moment om te checken of je nog de beste zorgverzekering hebt voor het komende jaar. Impuls & Woortblind, de vereniging voor en door mensen met ADHD, ADD, dyslexie en dyscalculie verzamelde informatie over zorgverzekering en ADHD 2023 om je… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .