Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 4, 2022 tonen

Bedrijfsstructuur Hitma verandert vanaf 1 januari 2023

Bedrijfsstructuur Hitma verandert vanaf 1 januari 2023 Bedrijfsstructuur Hitma verandert vanaf 1 januari 2023 Per 1 januari 2023 vormen Hitma UltraPure B.V. en Hitma Instrumentatie B.V. één bedrijf onder de naam Hitma B.V. Daarnaast worden vanaf die datum óók de zusterorganisaties ATAL B.V. en MW Instruments B.V. onderdeel van Hitma B.V. Door de fusie bundelen de bedrijfsonderdelen hun expertises met als doel het productenpakket en de dienstverlening verder te optimaliseren. Technische vraagstukken Voor klanten van de verschillende bedrijven zal er niet veel veranderen. Als ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbri

Embryo-modellen uit het lab: wat kun je ermee?

Embryo-modellen uit het lab: wat kun je ermee? Embryo-modellen uit het lab: wat kun je ermee? Met embryo-modellen kunnen wetenschappers onderzoeken hoe ziektes ontstaan en mogelijke medicijnen hiervoor testen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Ruim één op de tien 14-jarigen heeft symptomen van eetbuien, ook jongens 4 december 2022 – Ruim 10 procent van de 14-jarigen heeft weleens symptomen van eetbuien. Ruim een derde daarvan zijn jongens. Dat blijkt uit onderzoek van de Erasmus Universiteit Rotterdam en het Erasmus MC. De onderzoekers maken zich vooral zorgen over controleverlies over eten. Op 14-jarige leeftijd rapporteert ongeveer 13 procent van de jongeren desgevraagd… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kernenergie staat weer op de agenda, maar wil de burger het ook?

Kernenergie staat weer op de agenda, maar wil de burger het ook? Kernenergie staat weer op de agenda, maar wil de burger het ook? Terwijl de politiek nieuwe kerncentrales plant, is het publieke debat over kernenergie nog steeds niet goed van de grond gekomen. Argumenten tegen kernenergie worden vaak weggezet als 'emotioneel', maar juist die emotie kan het debat verder helpen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

TOPGGz-adviesraad heet vier nieuwe leden welkom

TOPGGz-adviesraad heet vier nieuwe leden welkom TOPGGz-adviesraad heet vier nieuwe leden welkom 3 december 2022 – De adviesraad van de Stichting Topklinische GGz (TOPGGz) heeft tijdens een bijeenkomst Paul Blokhuis (voorzitter Samenwerkende Topklinische Ziekenhuizen), Ruth Peetoom (voorzitter de Nederlandse ggz), Wilma van der Scheer (voorzitter MIND) en Ariëtte van Reekum (voorzitter Akwa GGZ) verwelkomd als nieuwe leden. Samen met de zittende leden Joep de Groot (bestuursvoorzitter CZ),… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .