Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 2, 2022 tonen

Ikazia en Maasstad Ziekenhuis willen samen Beschermde Wiegkamer maken

Ikazia en Maasstad Ziekenhuis willen samen Beschermde Wiegkamer maken Ikazia en Maasstad Ziekenhuis willen samen Beschermde Wiegkamer maken Stichting Beschermde Wieg, Ikazia Ziekenhuis en het Maasstad Ziekenhuis slaan de handen ineen voor de bouw van de Beschermde Wiegkamer in het Maasstad Ziekenhuis en vragen je hulp. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Afscheid bij de Ledenraad: ‘Een kroon op mijn werk’

Afscheid bij de Ledenraad: 'Een kroon op mijn werk' Afscheid bij de Ledenraad: 'Een kroon op mijn werk' Na ruim zeven jaar hebben Peter Bakens (65) en Friso Raemaekers (50) afscheid genomen van de Ledenraad van V&VN. Tijdens de laatste Ledenraadsvergadering van het... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Meer inzicht nodig over Long-COVID na coronavaccinatie

Meer inzicht nodig over Long-COVID na coronavaccinatie Meer inzicht nodig over Long-COVID na coronavaccinatie Bijwerkingencentrum Lareb ontving enkele tientallen meldingen van Long-COVID na coronavaccinatie. De meldingen gingen zowel over het ontstaan en verergeren, als het verbeteren van ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

NVM-mondhygiënist Thérèse Elkerbout succesvol gepromoveerd op haar proefschrift Preventie en Mondhygiëne

NVM-mondhygiënist Thérèse Elkerbout succesvol gepromoveerd op haar proefschrift Preventie en Mondhygiëne NVM-mondhygiënist Thérèse Elkerbout succesvol gepromoveerd op haar proefschrift Preventie en Mondhygiëne Vanmiddag heeft mondhygiënist en NVM-lid Thérèse Elkerbout haar proefschrift Prevention and Oral Hygiene Instructions, toothbrush and mouthwash met succes verdedigd in de Oude Lutherse Kerk van de Universiteit van Amsterdam. Het promotietraject is tot stand gekomen onder begeleiding van de hoogleraren Fridus van der Weijden en Dagmar Else Slot.   In dit proefschrift zijn diverse […] Het bericht NVM-mondhygiënist Thérèse Elkerbout succesvol gepromoveerd op haar proefschrift ...