Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 1, 2022 tonen

V&VN tekent Green Deal 3.0: ‘Intensive Care is grote vervuiler’

V&VN tekent Green Deal 3.0: 'Intensive Care is grote vervuiler' V&VN tekent Green Deal 3.0: 'Intensive Care is grote vervuiler' De zorgsector in Nederland wil duurzamer worden. Verschillende partijen uit de zorgsector en het ministerie zetten 8 december hun handtekening onder de Green Deal... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over de uitspraak van het Tuchtcollege m.b.t. een huisarts die Covid-19 patiënten off-label medicatie voorschreef

Antwoorden op Kamervragen over de uitspraak van het Tuchtcollege m.b.t. een huisarts die Covid-19 patiënten off-label medicatie voorschreef Antwoorden op Kamervragen over de uitspraak van het Tuchtcollege m.b.t. een huisarts die Covid-19 patiënten off-label medicatie voorschreef Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen van het lid Van Haga (Groep Van Haga) over de uitspraak van het Tuchtcollege m.b.t. een huisarts die Covid-19 patiënten off-label medicatie voorschreef Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over onderzoek naar financiële transacties van/naar Stichting Open Nederland

Antwoorden op Kamervragen over onderzoek naar financiële transacties van/naar Stichting Open Nederland Antwoorden op Kamervragen over onderzoek naar financiële transacties van/naar Stichting Open Nederland Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen van Van Haga (Groep Van Haga) over Onderzoek naar financiële transacties van/naar Stichting Open Nederland Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .