Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 30, 2022 tonen

Vaccinatiestappenplan tegen aviaire influenza

Vaccinatiestappenplan tegen aviaire influenza Vaccinatiestappenplan tegen aviaire influenza Het stappenplan is bedoeld te komen tot een geaccepteerde en succesvolle implementatie van vaccinatie tegen HPAI als een van de maatregelen om de continue HPAI dreiging langdurig het hoofd te kunnen bieden. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Brief inzake Toezegging in Wetgevingsoverleg Sport 2023

Brief inzake Toezegging in Wetgevingsoverleg Sport 2023 Brief inzake Toezegging in Wetgevingsoverleg Sport 2023 Minister Helder (Langdurige Zorg en Sport) informeert de Tweede Kamer over de Toezegging in Wetgevingsoverleg Sport 2023 inzake TEK-regeling Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

“Klachten in de mond bij ouderen niet altijd herkend als probleem”

"Klachten in de mond bij ouderen niet altijd herkend als probleem" "Klachten in de mond bij ouderen niet altijd herkend als probleem" Alle informatie over mondzorg voor kwetsbare ouderen is nu te vinden op informatieplatform www.demondnietvergeten.nl. Ouderen en mantelzorgers zijn zich veelal bewust van het belang van dagelijkse mondverzorging en een goede mondgezondheid, maar het lukt ze minder goed hun weg te vinden bij problemen met de mondgezondheid. Om in deze informatiebehoefte te voorzien bundelt de Stichting […] Het bericht "Klachten in de mond bij ouderen niet altijd herkend als probleem" ... Wil je het laatste nieuws in jouw