Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 27, 2022 tonen

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! MIND Ypsilon niet akkoord met richtlijn Psychosespectrum 27 november 2022 –  MIND Ypsilon gaat niet akkoord met de vernieuwde richtlijn Psychosespectrum. Dat heeft het bestuur in een brief aan psychiatervereniging NVvP laten weten. Het bestuur zegt onder de indruk te zijn van het gedegen werk dat er is geleverd. Maar ondanks het respect en de waardering daarvoor sluit de richtlijn onvoldoende aan… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Hoe krijg ik mijn te hoge bloeddruk wél omlaag?

Hoe krijg ik mijn te hoge bloeddruk wél omlaag? Hoe krijg ik mijn te hoge bloeddruk wél omlaag? Apotheker Sonja Keizers geeft antwoord op vragen over medicijnen. Deze keer: hoe krijg ik mijn te hoge bloeddruk wél omlaag? Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Leren lezen draait om méér dan letters en klanken

Leren lezen draait om méér dan letters en klanken Leren lezen draait om méér dan letters en klanken De laatste jaren verschenen alarmerende rapporten waaruit blijkt dat Nederlandse kinderen steeds slechter lezen. Wat gebeurt er precies in het hoofd van een kind dat leert lezen? In de strijd tegen laaggeletterdheid ontwikkelden Nijmeegse onderzoekers een online spel dat dit ontwikkelingsproces ondersteunt. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Welke woorden en beelden gebruik je voor embryo’s uit het lab?

Welke woorden en beelden gebruik je voor embryo's uit het lab? Welke woorden en beelden gebruik je voor embryo's uit het lab? Nederlandse wetenschappers willen uit menselijke cellen iets maken dat lijkt op de structuur van een embryo. Hoe noemen we dit? Taal is niet alleen een beschrijving van de werkelijkheid; woorden geven de werkelijkheid mede vorm. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Movember: maand van de gezondheid van de man

Movember: maand van de gezondheid van de man Movember: maand van de gezondheid van de man Movember (Mo staat voor moustache/snor) is een jaarlijks terugkerend evenement om aandacht te vragen voor prostaatkanker, teelbalkanker en de (mentale) gezondheid van de man in het algemeen. Dit doen we ook in het Martini Ziekenhuis. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .