Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 24, 2022 tonen

EMS-congres

EMS-congres EMS-congres » IRT aanwezig bij internationale oefening Elk jaar organiseert het European EMS Leadership Network een Europees EMS-congres in een stad ergens in Europa. Het doel van de Europese EMS-congressen is in de eerste plaats om een katalysator te zijn voor toekomstig onderzoek, onderwijs en productontwikkeling en ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over het bericht De impact van geldstress en schulden op de (mentale) gezondheid van mensen

Antwoorden op Kamervragen over het bericht De impact van geldstress en schulden op de (mentale) gezondheid van mensen Antwoorden op Kamervragen over het bericht De impact van geldstress en schulden op de (mentale) gezondheid van mensen Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft antwoord op vragen over het bericht 'De impact van geldstress en schulden op de (mentale) gezondheid van mensen'. De Tweede Kamerleden Kuiken en Mohandis (beiden PvdA) hebben de vragen gesteld. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Nieuw! Blader online door TP Magazine

Nieuw! Blader online door TP Magazine Nieuw! Blader online door TP Magazine Klik op een van de onderstaande edities en ervaar het gemak van een doorbladerbare pdf!   Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .