Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 23, 2022 tonen

Personeelsnorm verpleeghuiszorg onder druk? Praat mee op 14 december!

Personeelsnorm verpleeghuiszorg onder druk? Praat mee op 14 december! Personeelsnorm verpleeghuiszorg onder druk? Praat mee op 14 december! Minister Helder (VWS) heeft gezegd dat de personeelsnorm in verpleeghuizen misschien moet worden losgelaten vanwege de arbeidskrapte. Maar hoe zit het met die norm?... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Het behoud van online lesmogelijkheden post-corona

Het behoud van online lesmogelijkheden post-corona Het behoud van online lesmogelijkheden post-corona […] Het bericht Het behoud van online lesmogelijkheden post-corona verscheen eerst op NVGzP. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de kwaliteit van zorg

Antwoorden op Kamervragen over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de kwaliteit van zorg Antwoorden op Kamervragen over ontwikkelingen in de ouderenzorg en de kwaliteit van zorg Minister Helder (Langdurige Zorg en Sport) geeft antwoord op vragen over de ontwikkelingen in de ouderenzorg en de kwaliteit van de zorg. De vragen zijn gesteld door de vaste commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport van de Tweede Kamer.  Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .