Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 22, 2022 tonen

‘Strijd tussen overheden staat hervorming jeugdzorg in de weg’

'Strijd tussen overheden staat hervorming jeugdzorg in de weg' 'Strijd tussen overheden staat hervorming jeugdzorg in de weg' 'Teleurstellend', zo noemt Arne Popma de uitkomst van het Tweede Kamerdebat over de jeugdzorg. 'De discussie tussen gemeenten en Rijk over financiële en politieke verantwoordelijkheid staat inhoudelijke afspraken in de weg', zegt de Hoogleraar Kinder- en Jeugdpsychiatrie aan het Amsterdam UMC en Levvel. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Maatregelen (energie)prijzen (semi-)collectieve sector VWS-terrein

Maatregelen (energie)prijzen (semi-)collectieve sector VWS-terrein Maatregelen (energie)prijzen (semi-)collectieve sector VWS-terrein Minister Kuipers, Minister Helder en staatssecretaris van Ooijen hebben een brief gestuurd naar de Kamer over aanvullende maatregelen voor het jaar 2022 en 2023 voor (energie)prijzen van de (semi-)collectieve sector op VWS-terrein. In de brief komt naar voren dat er voor de zorg een inventarisatie is uitgevoerd naar de (maatschappelijke) gevolgen van de hoge (energie)prijzen. […] Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Onderhandelaarsakkoord bereikt voor nieuwe Cao SBOH

Onderhandelaarsakkoord bereikt voor nieuwe Cao SBOH Onderhandelaarsakkoord bereikt voor nieuwe Cao SBOH Het bericht Onderhandelaarsakkoord bereikt voor nieuwe Cao SBOH verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over een mogelijk verband tussen de start van de najaars-vaccinatiecampagne en de oplopende sterfte

Antwoorden op Kamervragen over een mogelijk verband tussen de start van de najaars-vaccinatiecampagne en de oplopende sterfte Antwoorden op Kamervragen over een mogelijk verband tussen de start van de najaars-vaccinatiecampagne en de oplopende sterfte Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op vragen van het lid Van Haga (Groep Van Haga) over een mogelijk verband tussen de start van de najaars-vaccinatiecampagne en de oplopende sterfte Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Results of CED November 2022 General Meeting in Brussels

Results of CED November 2022 General Meeting in Brussels Results of CED November 2022 General Meeting in Brussels European dentists offer solutions to workforce challenges, warn against threats to the supply of dental medical devices in the EU, call for an immediate update of the Professional Qualifications Directive and oppose the so-called simplified recognition procedures of non-EU dental qualifications. On 18 November 2022, the Council of European Dentists (CED) Member, Affiliate Member and Observer associations met in Brussels, Belgium, for their biannual General Meeting under the chairmanship of ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld