Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 19, 2022 tonen

Richtlijn SWAB-FMS Medicamenteuze behandeling voor patiënten met COVID-19

Richtlijn SWAB-FMS Medicamenteuze behandeling voor patiënten met COVID-19 Richtlijn SWAB-FMS Medicamenteuze behandeling voor patiënten met COVID-19 Op 8 november is de SWAB-FMS richtlijn Medicamenteuze behandeling voor patiënten met COVID-19 gepubliceerd op de website van het kennisinstituut van de Federatie. De SWAB (Stichting Werkgroep Antibiotica Beleid) heeft vanaf het begin van de COVID-19… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kompas zet aan tot samenwerking ggz en sociaal domein

Kompas zet aan tot samenwerking ggz en sociaal domein Kompas zet aan tot samenwerking ggz en sociaal domein 19 november 2022 – De publicatie Kompas ernstige psychische problemen en kwaliteit van leven. Hoe zorg en sociaal domein kunnen bouwen aan samenhang, kwaliteit en innovatie is onlangs door Kenniscentrum Phrenos afgerond en beschikbaar gekomen. Het draagt bij aan de kwaliteit van leven van mensen met ernstige psychische problemen en sluit aan bij de opgaven zoals… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! Zorgen over de grote druk in de GGZ en bij Lentis Arien Storm, kinder- en jeugdpsychiater en voorzitter van de Raad van Bestuur van Lentis uitte gisteren, 18 november 2022, in het Dagblad van het Noorden haar zorgen over de grote druk in de GGZ en bij Lentis. Werknemers worden overbelast, waar tarieven voor de complexe zorg te laag zijn. De Nederlandse zorgautoriteit wil eerst meer… Het bericht Zorgen over de grote druk in de GGZ en bij Lentis verscheen eerst op Lentis GGZ Groningen - Specialistische en basis GGZ. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief