Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 18, 2022 tonen

35.000 doden per jaar in Europa door resistente bacteriën en dat neemt toe Heiman Wertheim geeft duiding bij het nieuwe rapport van de ECDC 18 november 2022 Grote studie naar langetermijngevolgen van vroeggeboorte Te vroeg geboren kinderen worden al veert

35.000 doden per jaar in Europa door resistente bacteriën en dat neemt toe Heiman Wertheim geeft duiding bij het nieuwe rapport van de ECDC 18 november 2022 Grote studie naar langetermijngevolgen van vroeggeboorte Te vroeg geboren kinderen worden al veert 35.000 doden per jaar in Europa door resistente bacteriën en dat neemt toe Heiman Wertheim geeft duiding bij het nieuwe rapport van de ECDC 18 november 2022 Grote studie naar langetermijngevolgen van vroeggeboorte Te vroeg geboren kinderen worden al veert Met de benoeming van verpleegkundig directeuren krijgt deze beroepsgroep een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Radboudumc naar zorg gericht op de vraag van en waarde voor de patiënt.

Als je niet meer beter wordt

Als je niet meer beter wordt Als je niet meer beter wordt 'Als je niet meer beter wordt': Zo heet de nieuwe publiekscampagne dat het gesprek over palliatieve zorg op gang moet brengen.Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) start een landelijke publiekscampagne over palliatieve zorg. Doel van de campagne is dat patiënten en hun naasten actief nadenken over zorg in de laatste levensfase. De campagne moet ook zorgverleners stimuleren om het gesprek over palliatieve zorg op tijd te voeren. Uit onderzoek van Palliatieve Zorg ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .