Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 17, 2022 tonen

Overgewicht grootste risico voor zwangerschaps-complicaties

Overgewicht grootste risico voor zwangerschaps-complicaties Overgewicht grootste risico voor zwangerschaps-complicaties Vrouwen met overgewicht aan het begin van de zwangerschap hebben meer risico op een gecompliceerde zwangerschap. Dat blijkt uit het proefschrift van verloskundige Veronique Maas. Ze pleit voor een 'vrouwenconsult' om vrouwen te motiveren hun leefstijl te verbeteren vóór de bevruchting en het taboe op het bespreken van een kinderwens te verminderen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Gratis e-learnings over samen beslissen: wat zou jij doen?

Gratis e-learnings over samen beslissen: wat zou jij doen? Gratis e-learnings over samen beslissen: wat zou jij doen? Wil je als verpleegkundige, verzorgende of verpleegkundig specialist meer doen met samen beslissen? Deze serie van vijf e-learnings die de V&VN, samen met de FMS,... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kansen mbo-gediplomeerden hersteld na versoepelen van Covid-19 maatregelen

Kansen mbo-gediplomeerden hersteld na versoepelen van Covid-19 maatregelen Kansen mbo-gediplomeerden hersteld na versoepelen van Covid-19 maatregelen Mbo-gediplomeerden die tussen 2017 en 2019 een mbo-diploma hebben behaald werden hard getroffen door de Covid-19 maatregelen in 2020. Het jongste cohort, dat in 2019 afstudeerde, werd vergeleken met oudere en meer ervarene cohorten qua arbeidsmarktkansen harder geraakt tijdens de Covid-19-pandemie, maar haalde gedurende het jaar 2021 de twee voorafgaande cohorten duidelijk in. De negatieve impact door de Covid-19-pandemie is dus vooral een kortetermijneffect en lijkt op middellange termijn ... Wil je het laatste nieuw

Het starten van een eigen praktijk: is ondernemen iets voor mij?

Het starten van een eigen praktijk: is ondernemen iets voor mij? Het starten van een eigen praktijk: is ondernemen iets voor mij? Ben je in loondienst werkzaam, als zzp'er of ben je nog student en overweeg je om te investeren in een eigen praktijk? Wat komt er allemaal bij kijken? Maar vooral: wat zijn jouw sterke punten in relatie tot een ondernemerschap en wat zijn punten waar je nog in kunt groeien, of waar je misschien een […] Het bericht Het starten van een eigen praktijk: is ondernemen iets voor mij? verscheen eerst op NVM-mondhygiënisten. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .