Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 14, 2022 tonen

Geen nieuwe coronapatiënten op ic's opgenomen

Geen nieuwe coronapatiënten op ic's opgenomen Geen nieuwe coronapatiënten op ic's opgenomen De instroom van coronapatiënten in ziekenhuizen blijft dalen nu de najaarsgolf achter de rug is. Zo is in de afgelopen dag niemand met corona opgenomen op een intensive care. In de cijfers van het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) is dat voor het eerst sinds 31 mei, hoewel die gegevens niet worden bijgewerkt op zaterdagen, zondagen en feestdagen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Antwoorden op Kamervragen over de tientallen klachten over misbruik en mishandeling in jeugddorp De Glind

Antwoorden op Kamervragen over de tientallen klachten over misbruik en mishandeling in jeugddorp De Glind Antwoorden op Kamervragen over de tientallen klachten over misbruik en mishandeling in jeugddorp De Glind Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) geeft antwoord op vragen van het lid Van Haga (Groep Van Haga) over de tientallen klachten over misbruik en mishandeling in jeugddorp De Glind. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Vacature MSc Orofaciale Fysiotherapeut (i.o.)

Vacature MSc Orofaciale Fysiotherapeut (i.o.) Vacature MSc Orofaciale Fysiotherapeut (i.o.) "Kunnen sparren met specialisten als de kaakchirurg, tandarts-gnatholoog, KNO-arts, MKA-chirurg of tandheelkundigen, maar ook samenwerking met de manueel therapeut voor een optimaal resultaat voor de patiënt maken mijn baan compleet"; als dit iets voor jou is, lees dan meer over deze functie! Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .