Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 12, 2022 tonen

Automatisch microwave-buizen vullen

Automatisch microwave-buizen vullen Automatisch microwave-buizen vullen De nieuwe Milestone easyFILL automatiseert het toevoegen van reagentia aan de monstervaten van Milestone microwave-ontsluitingssystemen, zoals de ETHOS en UltraWAVE. Vooral bij hoge monsteraantallen levert de easyFILL veel tijdsbesparing op. Het kost slechts een paar seconden om alle vaten te vullen; plaats het rek met monstervaatjes in de easyFILL, selecteer de methode en druk op 'run'. Het nauwkeurige doseersysteem en de automatische reiniging van de slangen garanderen ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kort zorgnieuws: Verpleegkundig directeuren; Aanmeldzuilen; Innovatieexpo MCL, en meer

Kort zorgnieuws: Verpleegkundig directeuren; Aanmeldzuilen; Innovatieexpo MCL, en meer Kort zorgnieuws: Verpleegkundig directeuren; Aanmeldzuilen; Innovatieexpo MCL, en meer Elke week ontvangt de redactie van ICT&health vele persberichten en nieuwsartikelen. Die zijn niet allemaal geschikt voor een volledig nieuwsbericht. Daarom zetten wij een aantal kleinere berichten bij elkaar in een wekelijks overzicht. De onderwerpen van de berichten in dit overzicht kunnen uiteenlopen, maar ze hebben allemaal betrekking op innovaties en de digitale ontwikkelingen in de gezondheidszorg. Het bericht Kort zorgnieuws: Verpleegkundig directeuren; Aanmeldzuilen; ... Wil je het

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg!

Op dit moment géén wachtlijst bij onze afdeling Ouderenzorg! 19 november: Dag van de nabestaanden van zelfdoding 12 november 2022 – Op 19 november, de 'dag van de nabestaanden van zelfdoding' organiseert de Coalitie Nabestaandenzorg Suïcide in samenwerking met 113 Zelfmoordpreventie de eerste vertoning van de documentaire 'Zonder mijn grote broer' in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Van 10:00 tot 13:30 uur nodigen we nabestaanden, professionals en andere geïnteresseerden uit bij… Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .