Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 9, 2022 tonen

Radboudumc benoemt verpleegkundig directeur in alle zorgcentra Verpleegkundige kennis optimaal benut

Radboudumc benoemt verpleegkundig directeur in alle zorgcentra Verpleegkundige kennis optimaal benut Radboudumc benoemt verpleegkundig directeur in alle zorgcentra Verpleegkundige kennis optimaal benut Met de benoeming van verpleegkundig directeuren krijgt deze beroepsgroep een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Radboudumc naar zorg gericht op de vraag van en waarde voor de patiënt. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

De vijf marktontwikkelingen in de zorg in 2023

De vijf marktontwikkelingen in de zorg in 2023 De vijf marktontwikkelingen in de zorg in 2023 Welke kant gaat het uit met de zorgsector? Welke rol speelt technologie in het aangaan van de uitdagingen die de zorg heeft en welke kansen biedt digitalisering, bijvoorbeeld in het personaliseren van zorg? Marktonderzoeker Forrester heeft een poging gedaan om een beeld te schetsen in vijf voorspellingen voor 2023. Weliswaar vooral voor de Amerikaanse markt, maar zeker ook met ontwikkelingen die hun effect hebben op de Nederlandse zorgmarkt. Het bericht De vijf marktontwikkelingen in de ... Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieu

Superieure doeltreffendheid van GUM® PAROEX®

Superieure doeltreffendheid van GUM® PAROEX® Superieure doeltreffendheid van GUM® PAROEX® Van GUM PAROEX 0,12% CHX + 0,05% CPC is klinisch bewezen een sterker effect te hebben op de vermindering van tandplak en tandvleesproblemen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .