Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 8, 2022 tonen

Kwaliteit van zorg en randvoorwaarden kleinschalige woonvormen

Kwaliteit van zorg en randvoorwaarden kleinschalige woonvormen Kwaliteit van zorg en randvoorwaarden kleinschalige woonvormen Afgelopen week verscheen een artikel over kleinschalige woonvormen. Verenso is in gesprek met VWS en de landelijke huisartsenorganisaties om de randvoorwaarden voor kwaliteit van zorg in het zgn. verpleeghuis 'light' te verbeteren. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Pop-up vaccinatielocaties van start

Pop-up vaccinatielocaties van start Pop-up vaccinatielocaties van start Hecht GGD Hollands Midden start weer met pop-up vaccinatielocaties in de regio, te beginnen in Noordwijk. Iedereen van 12 jaar en ouder kan op de pop-ups zonder afspraak terecht voor een corona herhaalprik. Makkelijk en dichtbij. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Spiegelgroep Onbeperkt Meedoen!

Spiegelgroep Onbeperkt Meedoen! Spiegelgroep Onbeperkt Meedoen! Mensen met een beperking ervaren helaas nog veel drempels in hun dagelijks leven. Het programma Onbeperkt Meedoen! van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport zet zich in om deze (soms onzichtbare) drempels te verminderen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .