Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 6, 2022 tonen

Reactie NVvP op aanval patiënt op drie gzz-medewerkers in psychiatrisch centrum Veldzicht in Balkbrug (Overijssel) 

Reactie NVvP op aanval patiënt op drie gzz-medewerkers in psychiatrisch centrum Veldzicht in Balkbrug (Overijssel)  Reactie NVvP op aanval patiënt op drie gzz-medewerkers in psychiatrisch centrum Veldzicht in Balkbrug (Overijssel)  Bestuur, leden en medewerkers van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie zijn ontzet door het ernstige geweldsincident dat heeft plaats gevonden in kliniek Veldzicht. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Passende zorg door nieuwe urgentie-indeling

Passende zorg door nieuwe urgentie-indeling Passende zorg door nieuwe urgentie-indeling De ambulancezorg én keten van acute zorg staan onder druk door de toenemende zorgvraag in een veranderend zorglandschap. De ambulancesector wil ook in de toekomst passende zorg kunnen blijven verlenen […] Het bericht Passende zorg door nieuwe urgentie-indeling verscheen voor het eerst op Ambulance blog. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Herhaalprik zonder afspraak

Herhaalprik zonder afspraak Herhaalprik zonder afspraak Iedereen van 12 jaar en ouder kan een (herhaal)prik tegen corona halen. Vanaf maandag 7 november kan dit bij alle priklocaties in de regio Rotterdam-Rijnmond zonder afspraak.  Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

NWVT Podcasts In en rond de mond: aflevering 11

NWVT Podcasts In en rond de mond: aflevering 11 NWVT Podcasts In en rond de mond: aflevering 11 De implementatie van gezamenlijke besluitvorming in de mondzorg: een multi methodologische studie door Yan Ye Chan met Dr.Ir. Dominique Niesten – Radboud UMC Nijmegen Yan Ye Chan heeft in januari 2022 de 1e prijs van de NWVT Masterscriptieprijs ontvangen (scripties academisch jaar 2020 – 2021). De scriptie is begeleid door Dr. Ir. Dominique Niesten. Jurycommentaar: Het onderwerp is zeer actueel … Lees verder Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .