Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 2, 2022 tonen

Film – The Duke

Film – The Duke Film – The Duke Cultuur uit onze serie Gespot: The Duke toont Jim Broadbent in de rol van taxichauffeur Kempton Bunton Het bericht Film – The Duke verscheen eerst op Arts en Auto. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

ExpertHouse | Hoe laat je de terminale fase zo harmonieus mogelijk verlopen?

ExpertHouse | Hoe laat je de terminale fase zo harmonieus mogelijk verlopen? ExpertHouse | Hoe laat je de terminale fase zo harmonieus mogelijk verlopen? Wat als een patiënt geen baat heeft bij het volgen van een palliatief protocol? Je hoort het in ExpertHouse: een gratis webinar waarin abonnees van Nursing vragen kunnen stellen aan een deskundige. Dit keer is dat expert palliatieve zorg Fokke Vreeken. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Herhaalprik op vrije inloop

Herhaalprik op vrije inloop Herhaalprik op vrije inloop Vanaf dinsdag 8 november kunt u zonder afspraak de herhaalprik tegen het coronavirus halen. Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Kamerbrief over Referentiekader spreiding en beschikbaarheid en Capaciteitsmodel Meldkamer Ambulancezorg 2022

Kamerbrief over Referentiekader spreiding en beschikbaarheid en Capaciteitsmodel Meldkamer Ambulancezorg 2022 Kamerbrief over Referentiekader spreiding en beschikbaarheid en Capaciteitsmodel Meldkamer Ambulancezorg 2022 Minister Kuipers (VWS) informeert de Tweede Kamer over Referentiekader spreiding en beschikbaarheid en Capaciteitsmodel Meldkamer Ambulancezorg 2022 Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .

Tweede commentaarronde KPR Antibioticagebruik...

Tweede commentaarronde KPR Antibioticagebruik... Tweede commentaarronde KPR Antibioticagebruik... Begin 2022 was de eerste versie van de klinische praktijkrichtlijn (KPR) Antibioticagebruik in de mondzorg beschikbaar voor het geven van... Lees meer Wil je het laatste nieuws in jouw mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief .