Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit oktober 26, 2022 tonen

Nieuwe parodontologen: gefeliciteerd!

        Nieuwe parodontologen: gefeliciteerd! Nederland kent vier kersverse parodontologen: George Loukas, Patrick Rijkschroeff, Madeline Kosho en Tim Thomassen. In juni hebben zijn hun... Lees meer       Introduction to Referential Management Service (RMS): Industry Webinar       Mensen van GGzE: Hans We praten zo'n drie tot vier keer op een dag. Of we zingen samen. Ik in het Engels, zij in het Indonesisch.       GGNet voorbeeldrol in evaluatierapport WVGGZ Donderdag jl. kreeg de #TweedeKamer het evaluatierapport van @ZonMw gepresenteerd over de invoering van de Wet Verplichte GGZ (#WVGGZ). In het rapport wordt GGNet genoemd vanwege de wijze waarop wij erin slagen om tot gevalideerde registratiegegevens over vrijheid beperkende interventies, crisismaatregelen en zorgmachtiging komen; iets waar vele instellingen volg

'Houd rekening met ervaring toeslagenkind'

  'Houd rekening met ervaring toeslagenkind' De kinderen die slachtoffer zijn van de toeslagaffaire willen dat de overheid hun ervaring meeneemt bij het maken van een herstelregeling. Nieuwe parodontologen: gefeliciteerd! Nederland kent vier kersverse parodontologen: George Loukas, Patrick Rijkschroeff, Madeline Kosho en Tim Thomassen. In juni hebben zijn hun... Lees meer Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Open huis NJi op 15 november

        Open huis NJi op 15 november Het NJi organiseert op 15 november een open huis: een inhoudelijke middag voor relaties om het NJi beter te leren kennen.       Bijeenkomst Development Club in het teke... De leden van de Develo...       Meer tijd voor zorg, FOCUS op zorgwerkzaamheden       Werkgroep Scholen: EMC on Tour bij Fonty... Op 12 oktober 2022 zij... Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Tijdelijk vertragingen in onze dienstverlening door storing

        Tijdelijk vertragingen in onze dienstverlening door storing Door een technische storing is er vertraging opgetreden in de verwerking van berichten, vragen en verzoeken. De problemen doen zich voor bij WMO en Inkomensondersteuning. Hierdoor ervaart u mogelijk wat vertraging in de dienstverlening. We doen ons best om deze achterstanden zo snel mogelijk weg te werken. Onze excuses voor het ongemak.       Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie Afsprakenset KIK-V Presentatie. Datum: 7 december 2022, 10:00 - 11:30. Locatie: Online. Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V' vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen.       Raedelijn - Impact

Meld je nu aan! Training Cultuursensitief werken in de kindzorg

  Meld je nu aan! Training Cultuursensitief werken in de kindzorg Starten met KIK-V | Informatiebijeenkomst over de implementatie Afsprakenset KIK-V Presentatie. Datum: 7 december 2022, 10:00 - 11:30. Locatie: Online. Binnen het programma KIK-V zijn we volop bezig met het effectiever en efficiënter maken van gegevensuitwisseling in de keten. Tijdens de informatiebijeenkomst 'Starten met KIK-V' vertellen adviseurs van KIK-V meer over het programma en de mogelijke implementatiestappen. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Actieonderzoek MG | Verkennende gesprekken

        Actieonderzoek MG | Verkennende gesprekken       Beveiligingsincident Carenzorgt Vandaag, dinsdag 25 oktober, zijn wij door leverancier Nedap geinformeerd over een beveiligingsincident bij het clientenportaal Carenzorgt. Uit een lijst die Nedap ons heeft overhandigd, blijkt dat het hierbij gegevens uit dossiers van 184 clienten van Reinier van Arkel en Ypse betreft. Omdat de...       Meer levertransplantaties door niet-alcoholische leververvetting De wachtlijst voor levertransplantatie wordt langer. Dat komt vooral door leverproblemen die ontstaan door obesitas. Dat zegt Harry Janssen, hoofd van de sector Leverziekten & Transplantatie van het Erasmus MC Transplantatie Instituut. Niet-alcoholische leververvetting is nu de belangrijkste reden voor transplantatie en de verwachting is dat het aantal mensen met deze aandoening alleen maar toe [...]

Webinars persoonlijke ontwikkeling en belangenbehartiging vanuit drijfveren

  Webinars persoonlijke ontwikkeling en belangenbehartiging vanuit drijfveren Iedereen heeft drijfveren. Dat zijn de redenen waarom jij in... Meer levertransplantaties door niet-alcoholische leververvetting De wachtlijst voor levertransplantatie wordt langer. Dat komt vooral door leverproblemen die ontstaan door obesitas. Dat zegt Harry Janssen, hoofd van de sector Leverziekten & Transplantatie van het Erasmus MC Transplantatie Instituut. Niet-alcoholische leververvetting is nu de belangrijkste reden voor transplantatie en de verwachting is dat het aantal mensen met deze aandoening alleen maar toe [...] The post Meer levertransplantaties door niet-alcoholische leververvetting appeared first on Nieuws voor diëtisten . Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Actieonderzoek MG | Verkennende gesprekken

  Actieonderzoek MG | Verkennende gesprekken Beveiligingsincident Carenzorgt Vandaag, dinsdag 25 oktober, zijn wij door leverancier Nedap geinformeerd over een beveiligingsincident bij het clientenportaal Carenzorgt. Uit een lijst die Nedap ons heeft overhandigd, blijkt dat het hierbij gegevens uit dossiers van 184 clienten van Reinier van Arkel en Ypse betreft. Omdat de... Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .