Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit juni 26, 2022 tonen

Je fit voelen: wat kan het voor jou betekenen?

        Je fit voelen: wat kan het voor jou betekenen?       Fitter worden in kleine stappen: zo doe je dat       Fitter worden en blijven: hoe houd je het vol? Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Wees alert waarschuwt ouderenzorg, corona is nog niet voorbij

  Wees alert waarschuwt ouderenzorg, corona is nog niet voorbij De branchevereniging van zorgorganisaties ziet de coronabesmettingen in de samenleving toenemen Marie-Jose van Bolhuis, geestelijke verzorger van de GGZ Noord Holland Noord. Wereldwijd hebben bijna een miljard mensen een psychische aandoening 26  juni 2022 – Volgens de laatste VN-gegevens lijden bijna een miljard mensen wereldwijd aan een of andere vorm van psychische aandoening – een duizelingwekkend cijfer dat zelfs nog zorgwekkender is, als je bedenkt dat het ongeveer een op de zeven tieners betreft. Tot overmaat van ramp is in het eerste jaar van de COVID-19-pandemie het aantal... Lees verder... Het bericht... Fit op jouw manier talkshow | Fitter worden en blijven in Amsterdam Nieuw-West Je fit voelen: wat kan het voor jou betekenen?

Marie-Jose van Bolhuis, geestelijke verzorger van de GGZ Noord Holland Noord.

        Marie-Jose van Bolhuis, geestelijke verzorger van de GGZ Noord Holland Noord.       Wereldwijd hebben bijna een miljard mensen een psychische aandoening 26  juni 2022 – Volgens de laatste VN-gegevens lijden bijna een miljard mensen wereldwijd aan een of andere vorm van psychische aandoening – een duizelingwekkend cijfer dat zelfs nog zorgwekkender is, als je bedenkt dat het ongeveer een op de zeven tieners betreft. Tot overmaat van ramp is in het eerste jaar van de COVID-19-pandemie het aantal... Lees verder... Het bericht...       Fit op jouw manier talkshow | Fitter worden en blijven in Amsterdam Nieuw-West Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .