Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 26, 2021 tonen

Mensen uit 1976 en 1977 uitgenodigd voor boostervaccinatie

  Mensen uit 1976 en 1977 uitgenodigd voor boostervaccinatie Mensen geboren in 1976 en 1977 kunnen nu een afspraak inplannen bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst voor een corona boostervaccinatie. Dit kan alleen online. De boosterprik kan gehaald worden vanaf 3 maanden na de laatste vaccinatie of vanaf 3 maanden na herstel van corona. Mensen geboren in 1977 of eerder: maak nu online uw afspraak voor een boostervaccinatie Mensen geboren in 1977 of eerder kunnen online een afspraak inplannen bij de GGD'en voor een corona boostervaccinatie. Lees meer Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

RIVM verzwaart quarantaineregels voor alle nauwe contacten

  RIVM verzwaart quarantaineregels voor alle nauwe contacten Vanaf nu moeten alle nauwe contacten van een besmet persoon weer in quarantaine, ook als zij gevaccineerd zijn of eerder een coronabesmetting hebben meegemaakt. Het RIVM bevestigt vrijdag dat de regels zijn aangescherpt, na berichtgeving van de NOS. Reden voor de nieuwe regels is de komst van de omikronvariant van het coronavirus, die besmettelijker lijkt te zijn. UMCG protesteert tegen centralisatie (kind)hartcentra Een petitie om de sluiting van de afdeling (kinder)hartchirurgie in het UMC Groningen tegen te houden, is in een paar dagen tijd flink getekend. Zaterdagavond stond de teller op ruim 108.000 handtekeningen. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Wanneer mag ik een afspraak voor een extra prik (boosterprik) maken?

  Wanneer mag ik een afspraak voor een extra prik (boosterprik) maken? The post Wanneer mag ik een afspraak voor een extra prik (boosterprik) maken? appeared first on GGD Zaanstreek-Waterland. Mensen geboren in 1975 of eerder: maak nu online uw afspraak voor een boostervaccinatie Mensen geboren in 1975 of eerder kunnen online een afspraak inplannen bij de GGD'en voor een corona boostervaccinatie. Lees meer Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .