Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 11, 2021 tonen

Zes vragen over de boosterprik

  Zes vragen over de boosterprik De boostercampagne is inmiddels ook in Nederland op gang gekomen. Maar waarom hebben we die boosterprik eigenlijk nodig? NEMO Kennislink stelde vaccinoloog Anke Huckriede zes vragen over de boosterprik. Rijinstructeur AMBAC [Harderwijk] Rate this post Het bericht Rijinstructeur AMBAC [Harderwijk] verscheen voor het eerst op Ambulance blog. Routekaarten: kans voor administratieve lastenverlichting Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Uitnodiging voor corona boostervaccinatie mensen geboren in 1953 en 1954

  Uitnodiging voor corona boostervaccinatie mensen geboren in 1953 en 1954 De boostervaccinatie kan 6 maanden na de laatste coronavaccinatie worden gehaald Mensen geboren in 1954 of eerder: maak nu online uw afspraak voor een boostervaccinatie Mensen geboren in 1954 en eerder kunnen online een afspraak inplannen bij de GGD'en voor een corona boostervaccinatie. Lees meer Epidemiological update: Omicron variant of concern (VOC) – data as of 11 December 2021 (12:00) As of 11 December and since 10 December 2021, 40 additional SARS-CoV-2 Omicron variant of concern (VOC) cases have been confirmed in the European Union and European Economic Area (EU/EEA), contributing to an overall total of 732 confirmed cases so far. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Familie en Naasten betrokkenheid integraal onderdeel van KR8

  Familie en Naasten betrokkenheid integraal onderdeel van KR8 11 december 2021  – KR8 (KRACHT) is een geïntegreerd herstelprogramma voor mensen met een ernstige psychische aandoening, die behandeld worden in de ambulante GGz (F-ACT). Uit Nederlands wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat met KR8-programma het aantal klinische opnamedagen van mensen met psychosegevoeligheid met maar liefst 56% kan worden verminderd in vergelijking met reguliere FACT-zorg.... Michiel de Cleen, tandarts endodontoloog, overleden Op dinsdag 7 december bereikte ons het verdrietige nieuws over het plotselinge overlijden van onze zeer gewaardeerde collega Michiel de Cleen. Michiel de Cleen studeerde in 1988 als tandarts af aan de Universiteit van Amsterdam. Na zijn afstuderen was hij tot 1995 als docent verbonden aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Naast zijn werkzaamheden [...] Het bericht Michiel de..

VOORSTEL VAN WET

  VOORSTEL VAN WET Aanbiedingsbrief 14e incidentele suppletoire begroting 2021 Minister De Jonge stuurt de Eerste Kamer de aanbiedingsbrief 14e incidentele suppletoire begroting 2021 Koning bezoekt vaccinatielocaties in Den Haag en Rijswijk 10 dec - Zijne Majesteit de Koning heeft vrijdagmiddag 10 december een werkbezoek gebracht aan twee vaccinatielocaties van GGD Haaglanden in Den Haag en Rijswijk. Locatie Westeinde in Den Haag is één van de priklocaties waar mensen zonder afspraak kunnen worden gevaccineerd tegen het coronavirus. De Broodfabriek in Rijswijk is één van de plekken waar boostervaccinaties worden gegeven. Lees verder Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .