Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 10, 2021 tonen

Kamerbrief over Europese studie geneesmiddeltekorten oplossingsrichtingen

  Kamerbrief over Europese studie geneesmiddeltekorten oplossingsrichtingen Staatssecretaris Blokhuis stuurt de Tweede Kamer brief over Europese studie geneesmiddeltekorten oplossingsrichtingen Veegbrief 2021 Minister De Jonge stuurt de Eerste en Tweede Kamer Veegbrief 2021Deze brief is naar de Tweede en Eerste Kamer gestuurd MEMORIE VAN TOELICHTING Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Kort economisch nieuws van 10 december 2...

  Kort economisch nieuws van 10 december 2... Het RIVM meldt ... Kamerbrief over voorzetting financiële COVID-maatregelen zorg 2022 inclusief voorhang verlengen meerkostenprestatie Minister De Jonge informeert de Tweede Kamer over voorzetting financiële COVID-maatregelen zorg 2022 inclusief voorhang verlengen meerkostenprestatie.De Eerste Kamer heeft eenzelfde brief gekregen. Kamerbrief over Goederen-exit-strategie noodvoorraad beschermingsmiddelen Staatssecretaris Blokhuis informeert de Tweede Kamer over Goederen-exit-strategie noodvoorraad beschermingsmiddelen Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Oto jak gwarantuje sie bezpieczeństwo szczepionek przeciwko COVID-19 dopuszczonych do obrotu w UE.

  Oto jak gwarantuje sie bezpieczeństwo szczepionek przeciwko COVID-19 dopuszczonych do obrotu w UE. Kamerbrief over coronatoegangsbewijs (Ctb) voor kort verblijf Minister De Jonge biedt de Eerste en Tweede Kamer coronatoegangsbewijs (Ctb) voor kort verblijf aanDeze brief is naar de Tweede en Eerste Kamer gestuurd Aanbiedingsbrief beantwoording Kamervragen bij 2e Suppletoire begroting 2021 VWS Minister De Jonge en staatssecretaris Blokhuis bieden de Tweede Kamer beantwoording Kamervragen bij 2e Suppletoire begroting 2021 VWS aan Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Webinar for SMEs and Academia on CTR/CTIS

  Webinar for SMEs and Academia on CTR/CTIS (Niet) Gelukkig in je werk? Beluister aflevering 6 van de podcast Nursing Werkt Hoe vind je geluk in je werk, ook als het soms tegen zit? Hoe kun je je hersenen zo trainen dat je eigen gelukcijfer omhoog schiet? En hoe vind je betekenis in je werk? Psychiatrie in de media week 49 Onze patiëntenzorg, ons vak en de activiteiten van de vereniging zijn regelmatig onderwerp van gesprek in de media. Een selectie van deze media-aandacht in week 49. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Training Informatiemanagement deel 1

  Training Informatiemanagement deel 1 VGN organiseert inloopsessies om input voor de actualisatie van het Kwaliteitskader op te halen Huisarts helpt bij allergie met desensibilisatie behandeling Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Doe mee met de MIND Blue Monday Run op 17 januari 2022

  Doe mee met de MIND Blue Monday Run op 17 januari 2022 10 december 2021 – Op 17 januari 2022 is het Blue Monday, zogenaamd de meest depressieve dag van het jaar. Op die dag komen we met zijn allen in beweging. Niet alleen voor onze eigen mentale gezondheid, maar ook voor die van anderen. Doe ook mee aan de MIND Blue Monday Run en zet je... Lees verder... Het bericht Doe mee met de MIND Blue Monday Run op 17 januari 2022 verscheen eerst op . Geestelijke gezondheid is een mensenrecht 10 december 2021 – De Dag van de Mensenrechten wordt elk jaar op 10 december internationaal gevierd. Het thema van dit jaar is 'gelijkheid' en artikel 1 van de Universele Verklaring van de Rechten van de Mens: "Alle mensen worden vrij en gelijk in waardigheid en rechten geboren". Dit onderstreept de dringende noodzaak om oplossingen... Lees verder... Het bericht... Coronanieuws 10 d

Ziekteverzuim in derde kwartaal opnieuw hoger

  Ziekteverzuim in derde kwartaal opnieuw hoger Het ziekteverzuim van werknemers was in het derde kwartaal van 2021 4,6 procent. In hetzelfde kwartaal een jaar geleden was dat 4,4 procent. Het verzuim was met 6,3 procent het hoogst in de gezondheids- en welzijnszorg. In week 48 overleden 1 250 meer mensen dan verwacht In de eerste week van december (week 48, 29 november tot en met 5 december 2021) overleden naar schatting 4 300 mensen. Dat zijn er ongeveer 1 250 meer dan verwacht. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden, en zowel onder Wlz-zorggebruikers als onder de overige bevolking Optimale hoeveelheid beweging voor hart en bloedvaten Dat bewegen het risico op hart- en vaatziekten verlaagt, is al langer bekend. Maar hoevéél je precies moet bewegen om maximaal effect te bereiken, was nog niet helemaal duidelijk. Onderzoek van het Radboudumc onder 150.000 mensen u

Tips voor als je prikangst hebt | Vraagbaak | GGD IJsselland

  Tips voor als je prikangst hebt | Vraagbaak | GGD IJsselland Vacature senior HR adviseur Ben jij die nuchtere professional met hart voor de zorg? Aantal boosterprikken stijgt naar zo'n 730.000 Ongeveer 730.000 mensen in Nederland hebben tot en met woensdag een boosterprik gekregen tegen het coronavirus. Dat zijn er ruim 150.000 meer dan de stand tot en met zondag. Het ministerie van Volksgezondheid heeft de cijfers donderdag verwerkt en op het coronadashboard gepubliceerd. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .