Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit december 4, 2021 tonen

Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt verder af

  Aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt verder af In de Nederlandse ziekenhuizen liggen nu 2670 coronapatiënten, meldt het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS). Dat zijn 58 patiënten minder dan een etmaal geleden. Ook van donderdag op vrijdag nam het aantal mensen met Covid-19 dat een ziekenhuisbed bezet houdt al af. COVID-19 Vaccines Update on COVID-19 variant of concern Omicron Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Nieuwe folder: 'Gezond tandvlees rondom implantaten'

  Nieuwe folder: 'Gezond tandvlees rondom implantaten' De NVvP heeft een nieuwe folder ontwikkeld: 'Gezond tandvlees rondom implantaten', een handig hulpmiddel om uw patiënten informatie te verschaffen... Lees meer Oproep inzendingen The Jaccard/EFP Prize De Jaccard/EFP-prijs voor parodontaal onderzoek is in 1995 ingesteld door de European Federation of Parodontology (EFP) en de Jaccard Foundation... Lees meer Er komt meer experimenteerruimte voor onderwijszorgarrangementen 4 december 2021 –  De ministeries van OCW en VWS willen de combinatie onderwijs en zorg voor jongeren met een complexe ondersteuningsbehoefte beter regelen. Zij hebben een concept Besluit gemaakt waardoor er wettelijke ruimte komt op het gebied van bekostiging, onderwijstijd, inhoud van onderwijs en locatie van onderwijs. Zij noemen dit experimenteerruimte. In deze experimenteerruimte......

Beatrixziekenhuis richt opnieuw tijdelijke landingsplek helikopter in voor vervoer coronapatiënten

  Beatrixziekenhuis richt opnieuw tijdelijke landingsplek helikopter in voor vervoer coronapatiënten Vanaf zaterdag 4 december om 7.00 uur wordt een deel van de parkeerplaats achter het Beatrixziekenhuis gebruikt als landingsplaats voor een traumahelikopter. Vanaf 6 december testlocatie in Volendam, open van ma t/m vrij The post Vanaf 6 december testlocatie in Volendam, open van ma t/m vrij appeared first on GGD Zaanstreek-Waterland. December 30 is deadline for submissions for Jaccard-EFP Prize for Periodontal Research Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

WHO, FIFA and Qatar team up to launch #ACTogether campaign at FIFA Arab Cup

  WHO, FIFA and Qatar team up to launch #ACTogether campaign at FIFA Arab Cup Sinterklaasgedicht NVDA-doktersassistenten 2021 Ook in 2021 hebben Sint en Piet een gedicht geschreven aan alle NVDA-leden. Maurice van den Bosch (OLVG): 'Om te innoveren moeten ramen open' "De zorg beweegt richting een digitaal ecosysteem van zorgaanbieders, waarbij de vraag van de patiënt leidend is. Een platform vormt daarbij de verbinding tussen professionals en patiënten", zegt Maurice van den Bosch, bestuursvoorzitter van OLVG, in de coverstory van ICT&health 6. Het bericht Maurice van den Bosch (OLVG): 'Om te innoveren moeten ramen open' verscheen eerst op... Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .