Doorgaan naar hoofdcontent

Posts

Posts uit november 21, 2021 tonen

Sterke stijging aantal coronapatiënten op IC’s

  Sterke stijging aantal coronapatiënten op IC's Het aantal patiënten op de IC's met corona is de afgelopen 24 uur flink opgelopen. De ziekenhuizen moeten 34 mensen meer behandelen dan gisteren. Die 34 is een verdrievoudiging van het aantal dat er de afgelopen week gemiddeld per dag bijkwam. ActiZ: Meer ouderen zonder hulp door 'corona-tsunami' Branchevereniging ActiZ zegt dat ouderen fors in de knel komen in deze coronagolf. "Kwetsbare ouderen en chronisch zieken komen in steeds grotere getalen zonder hulp te zitten. Onze medewerkers werken met man en macht door, maar door de aanzwellende coronagolf loopt de zorg voor ouderen en chronisch zieken vast", waarschuwt ActiZ bij monde van bestuurslid Conny Helder. Hoezo plan voor toekomstbestendige ouderenzorg? Dat plan is er al! Innoveren Actueel zorgnieuws in jouw mailbox o

Medicijnjournaal november 2021

  Medicijnjournaal november 2021 In dit Medicijnjournaal is onder andere aandacht voor antibiotica-allergie, geneesmiddelen in verkeer en foliumzuur. In de themaserie vindplaatsen van God, overweegt Anton Huisman over de rol van hoop Steen door ruit ambulance met patiënt In zeven steden is het gisteravond onrustig geweest. Jongeren staken vuurwerk af en zochten de confrontatie met de politie. In de Haagse Schilderswijk gooiden jongeren een steen door een ruit van een ambulance waarin een patiënt werd vervoerd. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .  

Graven naar je weggezakte moedertaal

  Graven naar je weggezakte moedertaal Wie in het buitenland gaat wonen merkt dat zijn moedertaal begint te slijten. Confronterend. Taalwetenschappers onderzoeken hoe, waarom en wanneer dat gebeurt. En hoe je het kan tegengaan. Corona: 55 doden, 22.000 besmettingen, 431 patiënten op IC Het RIVM meldt dat er de afgelopen 24 uur 55 coronadoden zijn gemeld. Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft hoog met 21.873. Hopensjouwer Almighty – als de waan van mijn buurman echt zou zijn Hopensjouwer heeft een bijzondere onderbuurman en stelt zich voor dat hij voor één dag in diens leven zou zitten. Het bericht Hopensjouwer Almighty – als de waan van mijn buurman echt zou zijn verscheen eerst op PsychoseNet. Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen? Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief .