Doorgaan naar hoofdcontent

Minisymposium ‘Sta voor borstvoeding: inzichten van toen en nu’

 

 
 
 
Minisymposium 'Sta voor borstvoeding: inzichten van toen en nu'

Het Voedingscentrum organiseert samen met de Landelijke Borstvoedingsraad een gratis mini-symposium in het kader van de Landelijke Borstvoedingsweek. Het thema van dit symposium is: 'Sta voor borstvoeding: inzichten van toen en nu'. Het symposium is voor alle zorgprofessionals die zich in hun werk bezighouden met voorlichting over, en ondersteuning van borstvoeding. We besteden aandacht aan […]

Het bericht Minisymposium 'Sta voor borstvoeding: inzichten van toen en nu' verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.
 
 
 
Handreiking voor professionals over samenwerken met informeel netwerk

In Noord-Holland willen professionals het informele netwerk van kwetsbare gezinnen intensiever betrekken. De onderzoeksresultaten zijn verwerkt in een praktische handreiking voor professionals over samenwerken met het informeel netwerk: 'Kwetsbare gezinnen en de vertrouwde mensen om hen heen"

Het bericht Handreiking voor professionals over samenwerken met informeel netwerk verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.
 
 
 
'Buitenshuisproject' helpt kinderen in een onveilige thuissituatie

Het Buitenshuisproject is gericht op kinderen van ouders met psychische problemen, verslaving of een verstandelijke beperking (KOPP/KOV/KOVB) tussen de 0 en 18 jaar oud, waar de thuissituatie onveilig is. De kinderen die deelnemen aan het Buitenshuisproject krijgen twee jaar een passend aanbod buitenshuis: kinder- of buitenschoolse opvang, sport of huiswerkbegeleiding.

Het bericht 'Buitenshuisproject' helpt kinderen in een onveilige thuissituatie verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.