Doorgaan naar hoofdcontent

LHV vraagt VWS en ZN om extra garanties bij Integraal Zorgakkoord

 

 
 
 
LHV vraagt VWS en ZN om extra garanties bij Integraal Zorgakkoord
Minister Kuipers van VWS stelt zich persoonlijk verantwoordelijk voor de realisatie van de afspraken over de huisartsenzorg in het integraal zorgakkoord. Die toezegging heeft de LHV na intensief overleg met de minister dit weekend gekregen. Ruim 3.000 huisartsen vulden de LHV-peiling over het IZA in en lieten duidelijk weten zeer weinig vertrouwen te hebben in de realisatie van de afspraken. Het LHV-bestuur heeft begrip voor deze zorgen en heeft daarom om extra garanties gevraagd. Het woord is nu aan de landelijke ledenvergadering. Maandagavond 12 september neemt deze een besluit over het tekenen van het zorgakkoord, met deze toezegging van de minister. 
 
 
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt aanlevering zorgvraagtypering uit
gegevensuitwisseling, systeemlogica , inzage, privacy, Samenwerken & privacy'

11 september 2022 – De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt de verplichte aanlevering voor zorgvraagtypering met antwoorden van HoNOS+ vragen uit tot 1 januari 2023. De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft deze maand aangegeven dat zij de onderbouwing van de gegevensaanlevering aan de NZa alsnog goed wil bekijken. De NZa gaat zorgvuldig om met medische persoonsgegevens en in...

Het bericht De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) stelt aanlevering zorgvraagtypering uit verscheen eerst op .
 
 
 
Dag van de Apothekersassistent

De Dag van de Apothekersassistent valt elk jaar op de 4e dinsdag van september, Dit jaar is dat dinsdag 27...

Het bericht Dag van de Apothekersassistent verscheen eerst op Optima Farma.Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.