Doorgaan naar hoofdcontent

Psychiater en traumaspecialist Bessel van der Kolk in VPRO Zomergasten

 
Psychiater en traumaspecialist Bessel van der Kolk in VPRO Zomergasten
10 juli 2022 – Psychiater en traumaspecialist Bessel van der Kolk (Den Haag, 1943) is op 28 augustus de zesde en laatste gast in VPRO Zomergasten. Janine Abbring interviewt Van der Kolk over zijn ideale televisieavond. Bessel van der Kolk is een van de meest vooraanstaande psychiaters ter wereld op het gebied van trauma. Hij... Lees verder... Het bericht Psychiater en traumaspecialist...


Stevige hervorming gesloten jeugdhulp: nul plaatsingen en kleinschalige woonplekken
10 juli 2022 –  Staatssecretaris Van Ooijen (VWS) kwam afgelopen week met een plan voor drastische hervormingen in de gesloten jeugdhulp.  De huidige, grootschalige locaties zullen transformeren in kleinschalige, open plekken die midden in de samenleving gelegen zijn. Daarnaast wil het kabinet de beweging in gang zetten naar nul gesloten plaatsingen in 2030. Staatssecretaris Van Ooijen:......


Onderzoeksstage: communicatie met ouderen
Golnoosh Azarbakhsh, master student Global Health aan de Vrije Universiteit Amsterdam (en zelf ook tandarts) doet een onderzoeksstage over communicatie met ouderen.


Kick-start project ORANGEHealth
ORANGEHealth (Oral and General Health) is de Nederlandse publiek-private samenwerking die een antwoord wil bieden op problemen in de mondgezondheid en daaraan gerelateerde algemene gezondheid.


NVGd-Mondverzorgingsprijs 2022
Wie verdient een pluim voor mondverzorging? Nomineer deze persoon voor de NVGd-Mondverzorgingsprijs 2022!Ken jij een verzorgende of verpleegkundige die zich met hart en ziel inzet voor de mondverzorging van kwetsbare ouderen? Of ken je een familielid of vrijwilliger die hierbij ondersteunt? En wil jij deze persoon nomineren voor de NVGd-Mondverzorgingsprijs 2022? Laat het ons weten.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.