Doorgaan naar hoofdcontent

Huisartsenvereniging ontevreden over aankondiging nieuwe booster

 

 
 
 
Huisartsenvereniging ontevreden over aankondiging nieuwe booster
De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) is niet blij dat het ministerie van Volksgezondheid nu al een nieuwe vaccinatieronde tegen het coronavirus heeft aangekondigd. "We hadden afgesproken dat de voorwaarden, timing en proces vooraf helder zouden zijn. Nu ontstaat er onrust die niet had gehoeven." 
 
 
'Rekening houden met opnieuw uitstel reguliere zorg'
Het coronavirus is nog zo onvoorspelbaar dat ziekenhuizen zich alweer wapenen voor het najaar. Deskundigen verwachten opnieuw uitstel van reguliere zorg door veel extra patiënten én personeel dat uitvalt, meldt het AD. 
 
 
De Publieke Tribune: Omgaan met Zelfmoordpreventie
pijnlijke verhalen, dwang, podcast, blikopeners, donkergrijze cellen

31 juli 2022 – In deze uitzending van De Publieke Tribune aandacht voor een beladen belangrijk onderwerp: zelfmoord. Maar vooral ook over hoe zelfmoord voorkomen kan worden. Coen Verbraak praat er in de studio over met Marjolein Korste. Ze werkt als online therapeut bij 113 Zelfmoordpreventie en deed zelf twee suïcidepogingen. Marjolein Korste (26) is...

Het bericht De Publieke Tribune: Omgaan met Zelfmoordpreventie verscheen eerst op .Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.