Doorgaan naar hoofdcontent

GGZ Noord-Holland-Noord zet term ROM overboord

 
GGZ Noord-Holland-Noord zet term ROM overboord


Kamerbrief over Besluit verlaagde omzetdrempels concentratietoezicht zorg
Minister Kuipers (VWS) stuurt de Tweede Kamer een brief over het besluit dat verlaging van de omzetdrempels regelt voor het concentratietoezicht in de zorg op grond van de Mededingingswet. Dit besluit loopt op 1 januari 2023 af.


Antwoorden op Kamervragen over een email van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen
Minister Kuipers (VWS) geeft antwoord op de vragen van het lid van Houwelingen (FvD) over een email van het College ter Beoordeling van Geneesmiddelen.


Dertien extra subsidieplekken arts M+G/ Jeugdgezondheid

Het ministerie van VWS heeft 13 extra subsidieplekken arts M+G/jeugdgezondheid (2e fase) toegezegd voor 2022. Opleidingsinstellingen en kandidaten kunnen gezamenlijk tot en met 4 september 2022 reageren.

Het bericht Dertien extra subsidieplekken arts M+G/ Jeugdgezondheid verscheen eerst op Jeugdartsen Nederland.Safe the date! Webinar Tinnitus op donderdag 6 oktober 2022
Op donderdag 6 oktober 2022 organiseert de NVOF een webinar Tinnitus vanuit het perspectief van de fysiotherapeut en de audioloog. Het is een online lezing met vier sprekers waarin onder andere de state of the art evidence van tinnitus wordt besproken, de effectiviteit van orofaciale fysiotherapie bij patiƫnten met tinnitus en het behandeltraject van de audioloog. Lees verder


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.