Doorgaan naar hoofdcontent

Zorgprestatiemodel vanaf 1 januari 2022

 

 
 
 
Zorgprestatiemodel vanaf 1 januari 2022
Het zorgprestatiemodel gaat over de manier waarop een behandeling in de geestelijke gezondheidszorg (ggz) en de forensische zorg (fz) wordt betaald vanaf 1 januari 2022. Met ggz bedoelen we generalistische basis ggz, gespecialiseerde ggz en langdurige ggz. Het zorgprestatiemodel is niet van toepassing op jeugd-ggz en ggz geleverd door de praktijkondersteuner van de huisarts. 
 
 
PsyQ lanceert Start App na co-creatie met cliënten en ervaringsdeskundigen
PsyQ lanceert vandaag de Start App die cliënten voorbereiden op hun behandeling bij PsyQ.  Lees verder 
 
 
Eerste nieuwsbrief Kansrijke Start Apeldoorn
Partners uit de geboortezorg en het sociaal domein werken in Apeldoorn samen om kinderen de beste start van het leven en een optimale kans op een goede toekomst te bieden. De eerste 1000 levensdagen immers essentiële voor een goede start. De samenwerkende partners hebben een eerste nieuwsbrief uitgebracht. Daarin staat alle relevante informatie gebundeld.  Lees […] The post Eerste... 
 
 
Nota naar aanleiding van het verslag 
 
 
UITNODIGING Symposium Geboortezorg
Op vrijdag 12 november 2021 organiseert Zorgadvies Groningen in samenwerking met AVAG, Consortium Zwangerschap en Geboorte Noord-Nederland (ZeGNN), Proscoop en ROS Friesland het jaarlijkse geboortezorgsymposium. We willen deze graag fysiek en online aanbieden. Aan u de keuze! Inschrijven kan tot 5 november.   The post UITNODIGING Symposium Geboortezorg appeared first on ROS Friesland.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.