Doorgaan naar hoofdcontent

Zorgpersoneel zit niet te wachten op onnodige extra slachtoffers door vuurwerk

 

 
 
 
Zorgpersoneel zit niet te wachten op onnodige extra slachtoffers door vuurwerk
Beroepsorganisatie voor verzorgenden en verpleegkundigen NU'91 zou het betreuren als er dit jaar gewoon vuurwerk wordt afgestoken met de jaarwisseling. "De druk op de ziekenhuizen is op dit moment zo hoog. Er is nog geen kentering in de aantallen besmettingen met corona te zien, het stijgt nog steeds. Vandaag gaan er weer ziekenhuizen op rood, omdat ze het niet meer aankunnen." 
 
 
Wist je dat depressie bij ouderen veel voorkomt?
19 november 2021 – 'Tot ruim 7% van de ouderen lijdt aan een depressie', stelt Date van der Veen in zijn proefschrift. In bijna de helft van de gevallen gaat dit gepaard met angstklachten. Maar: gaat het dan om een op zichzelf staande angststoornis of is het een depressie-symptoom? Wij stelden promovendus Van der Veen van... Lees verder... Het bericht Wist je dat depressie bij ouderen... 
 
 
Stagiair gezocht voor 'Hoofdzaak Werk' (32 tot 36 uur per week) 
 
 
Samenvatting Commissiedebat 9 november j.l.
Op 9 november vond in de Tweede Kamer het algemeen overleg over ggz/suicidepreventie en maatschappelijke opvang plaats. 
 
 
Terreinontwikkelingen Warnsveld met Nieuwbouw
GGNet heeft een 'masterplan' laten maken voor de toekomstige invulling en ontwikkeling van het gebied Het Groot Graffel. Dit is de oorspronkelijke naam van het landgoed dat we nu kennen als het 'GGNet-terrein Warnsveld'. Het plan schetst idee├źn en mogelijkheden voor de toekomstige invulling van het terrein en bewaakt daarmee de samenhang van toekomstige projecten.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.