Doorgaan naar hoofdcontent

Raadsvoorstel: ingangsdatum dorpsvoorziening met maximaal 1 jaar verplaatsen

 

 
 
 
Raadsvoorstel: ingangsdatum dorpsvoorziening met maximaal 1 jaar verplaatsen
Dorpen en de gemeente hebben meer tijd nodig om per 1 januari 2022 over te gaan naar een dorpsvoorziening hulp bij het huishouden. Voor de dorpen en de gemeente is er meer tijd nodig om uitvoering te geven aan het raadsvoorstel van 20 april 2021 om per 1 januari 2022 over te gaan naar een dorpsvoorziening hulp bij het huishouden. Daarom legt het college in samenwerking met de dorpen nu ter... 
 
 
Meer concrete kennis nodig over huiselijk geweld en kindermishandeling
20 november 2021 – Bijna 30% van de professionals heeft meer concrete basiskennis nodig over huiselijk geweld en kindermishandeling om hun werk goed te kunnen doen. Dit blijkt uit de uitvraag die het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (het CCV), Movisie en het Nederlands Jeugdinstituut onder professionals deden in de maanden september en oktober. 184... Lees verder... Het... 
 
 
'Bij code zwart moet politie zorgpersoneel beschermen'
Als er in Nederland code zwart wordt bereikt in ziekenhuizen zal zorgpersoneel beschermd moeten worden door de politie of het leger. Die verwachting sprak Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care en OMT-lid, vrijdag uit in het tv-programma Op1. 
 
 
Corona: 55 doden, 22.000 besmettingen, 431 patiënten op IC
Het RIVM meldt dat er de afgelopen 24 uur 55 coronadoden zijn gemeld. Het aantal besmettingen met het coronavirus blijft hoog met 21.873. 
 
 
Hopensjouwer Almighty – als de waan van mijn buurman echt zou zijn
Hopensjouwer heeft een bijzondere onderbuurman en stelt zich voor dat hij voor één dag in diens leven zou zitten. Het bericht Hopensjouwer Almighty – als de waan van mijn buurman echt zou zijn verscheen eerst op PsychoseNet.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.