Doorgaan naar hoofdcontent

Opnieuw meer coronapatiënten in ziekenhuizen

 

 
 
 
Opnieuw meer coronapatiënten in ziekenhuizen
Het aantal coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen is zondag verder gestegen, tot 1490. Dat zijn er 91 meer dan zaterdag en het hoogste aantal sinds 27 mei, toen er 1512 mensen in het ziekenhuis lagen die ziek waren door het coronavirus. 
 
 
Ggz-instellingen: lange wachtlijsten onoplosbaar
Ondanks verwoede pogingen en beloftes dat ze er alles aan zouden doen, zeggen ggz-instellingen nu: het lukt ons niet om de wachttijden, die al jaren te lang zijn, op te lossen. 
 
 
GHZ opent opnieuw een corona-verpleegafdeling
Het Groene Hart Ziekenhuis opent op maandag 8 november opnieuw een speciale corona-verpleegafdeling. Dit is nodig door de toename van opnames van coronapatiënten uit de regio. De verwachting is dat dit aantal de komende weken nog verder oploopt. 
 
 
World Food Center Experience in aanbouw
In Ede wordt binnenkort gestart met de bouw van de "World Food Center Experience". Deze thema-attractie over voeding opent naar verwachting eind 2023. Hier kunnen bezoekers – door te horen, zien, ruiken, voelen én proeven – beleven wat de impact van voedsel is op hun lichaam en op de planeet. Voedselavontuur In de World Food [...] The post World Food Center Experience in aanbouw appeared first... 
 
 
De andere kant van de medaille
Als je stopt met topsport... "Haar ouders brachten op 4-jarige leeftijd een energiek kind naar de gym, 5 jaar later trainde ze 4 keer in de week en deed ze nationale wedstrijden. Ze werd geselecteerd voor de Oranje Jong Talent Selectie, er kwamen meer en meer trainingsuren bij, ook buitenlandse wedstrijden en voor ze het wist rolde ze het topsport bestaan in. Maar een topsport carrière stopt...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.