Doorgaan naar hoofdcontent

Onderhandelingen nieuwe Cao GGZ gestart

 

 
 
 
Onderhandelingen nieuwe Cao GGZ gestart
Het bericht Onderhandelingen nieuwe Cao GGZ gestart verscheen eerst op Landelijke vereniging van Artsen in Dienstverband. 
 
 
Onderhandelingen Cao GGZ gestart
De onderhandelingen voor een nieuwe Cao GGZ zijn op 18 november gestart. De cao-partijen, waaronder FBZ, hebben hun inzet toegelicht. Het overleg verliep constructief. Eind november en in december praten de cao-partijen verder. De huidige cao loopt op 1 december… Het bericht Onderhandelingen Cao GGZ gestart verscheen eerst op FBZ. 
 
 
Inspectie breidt verscherpt toezicht voor ggz-aanbieder Compass uit
24 november 2021 –  De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd breidt het in oktober 2021 ingestelde verscherpte toezicht bij ggz-aanbieder Compass uit. Compass biedt opvang en hulp aan mensen met psychiatrische en psychosociale problemen. De dossiervoering en het daarin beschreven professioneel handelen is onvoldoende zorgvuldig. Dit kan leiden tot een kwalitatief onvoldoende en onveilige... 
 
 
Rijksvaccinatieprogramma: in 2020 daalde het aantal meldingen van ziektegevallen fors
In 2020 kregen minder mensen een ziekte waartegen wordt gevaccineerd binnen het Rijksvaccinatieprogramma (RVP Rijksvaccinatie programma), vergeleken met 2019. 
 
 
Volgende stap naar 24-uursvoorziening


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.