Doorgaan naar hoofdcontent

Het cruciale van voorbeelden – over de waarde van lotgenotencontact

 

 
 
 
Het cruciale van voorbeelden – over de waarde van lotgenotencontact
Pien vertelt over haar jeugd en hoe dit haar leven nu beïnvloed. Ze ervaart veel steun aan lotgenotencontact. Het bericht Het cruciale van voorbeelden – over de waarde van lotgenotencontact verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
 
Extra online ondersteuning van Eritrese zwangeren
Eritrese zwangeren zijn een erg kwetsbare groep in de geboortezorg. Tegelijk is het voor zorgverleners moeilijk om deze vrouwen goed… 
 
 
Gezond Samen Leven: 'Als het nodig is, kijk ik buiten vaste kaders'
Gezond Samen Leven. Daar gaan we voor als Lijn1. Maar we kunnen dat alleen maar met elkaar. Wat betekent Gezond Samen Leven voor Daniëlle Liebrechts, casemanager Dementie bij Florence? Het bericht Gezond Samen Leven: 'Als het nodig is, kijk ik buiten vaste kaders' verscheen eerst op Lijn1. 
 
 
Nieuwe adviseur Robert Hoogland stelt zich voor: 'Anders denken en doen, begint vandaag'
Een nieuwe collega, een nieuw verhaal. Robert Hoogland komt het team van Lijn1 versterken. Een veelzijdige adviseur, bij wie de kracht van mensen een rode draad vormt. Het bericht Nieuwe adviseur Robert Hoogland stelt zich voor: 'Anders denken en doen, begint vandaag' verscheen eerst op Lijn1. 
 
 
Nieuws over coronamaatregelen
Corona (COVID-19) is op dit moment onderwerp van gesprek in ons land. Op deze pagina vind je het laatste nieuws en meer informatie. Extra coronamaatregelen, meer aandacht voor basisregels (2 november 2021) Het aantal coronapatiënten in ziekenhuizen neemt snel toe. De besmettingen moeten omlaag. Daarom is per 6 november...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.