Doorgaan naar hoofdcontent

Coronavirus en uw bezoek aan ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum

 

 
 
 
Coronavirus en uw bezoek aan ARQ Nationaal Psychotrauma Centrum
Laatste update: vrijdag 5 november Dit bericht wordt bijgewerkt als er nieuwe ontwikkelingen zijn. For English, see below. 
 
 
Van Straten Medical Young Professional Award
18 nov 2021 - 19:23   'Van Straten Medical Young Professional Award'   Beste (ex)student,   Ook dit jaar is de LVO op zoek naar operatieassistenten, die recent of bijna afgestudeerd zijn en een afstudeerproject hebben afgerond. Het is belangrijk om de kennis die jij met onderzoek hebt opgedaan te delen met andere operatieassistenten, zodat deze kennis niet beperkt blijft tot je eigen... 
 
 
Vacature Analist Medische Microbiologie
Microvida is per direct op zoek naar een analist medische microbiologie voor de moleculaire afdeling. Het betreft een tijdelijke vacature van 36 uur voor minimaal 6 maanden ter ondersteuning van het onderzoeksproces naar Covid-19 voor de ziekenhuizen, zorgcentra, huisartsen en de GGD in regio West-Brabant en Zeeland. The post Vacature Analist Medische Microbiologie appeared first on Microvida. 
 
 
Enik wint Douglas Bennet Award 2021!
Vandaag, 18 november 2021, is door prof. dr. Jaap van Weeghel de Douglas Bennett Award 2021 uitgereikt aan Enik Recovery College. Kenniscentrum Phrenos kent deze prijs toe aan een groep mensen die samenwerken aan een project of initiatief rond kwaliteitsverbetering in de behandeling of begeleiding van mensen met ernstige psychische aandoeningen ten... Lees meer 
 
 
In week 45 overleden bijna 850 mensen meer dan verwacht
In week 45 (8 tot en met 14 november 2021) overleden ruim 3 750 mensen. Dat zijn er bijna 850 meer dan verwacht, er is oversterfte. De sterfte is verhoogd onder alle leeftijden en zowel onder Wlz-zorggebruikers als onder de overige bevolking.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.