Doorgaan naar hoofdcontent

RF Technology event 30 november 2021

 

 
 
 
RF Technology event 30 november 2021
... 
 
 
Regionale beweging Positief Gezond IJsselland
In de regio IJsselland zijn verschillende partijen bezig met Positieve Gezondheid. Deze brede manier van kijken zet gezondheid centraal in plaats van ziekte. De partijen willen graag van elkaar leren, elkaar stimuleren, samenwerken en ondersteunen. In de eerste helft van 2021 organiseerden Provincie Overijssel en GGD IJsselland drie werksessies. De partijen uit de regio onderzochten... 
 
 
Communicable disease threats report, 17 -23 October 2021, week 42
The ECDC Communicable Disease Threats Report (CDTR) is a weekly bulletin for epidemiologists and health professionals on active public health threats. This issue covers the period 17 -23 October 2021 and includes updates on COVID-19, West Nile virus, Ebola virus disease, seasonal influenza, avian influenza, swine influenza, and cholera. 
 
 
Nieuwe richtlijn Chronische bekkenpijn
De richtlijn Chronische bekkenpijn is een nieuwe multidisciplinaire richtlijn en bedoeld voor zorgverleners die betrokken zijn bij de zorg voor mensen met chronische bekkenpijn, zowel somatisch als psychologisch. Ook de rol van de huisarts komt aan de orde. 
 
 
'Werken bij de crisisdienst van Vincent van Gogh is topsport'
Vincent van Gogh zoekt optimistische dromers. Pragmatische aanpakkers. Vernieuwers en doorzetters, die net als wij een ongelofelijke drive hebben om de ggz beter te maken. Voor cliënten én professionals. Wil jij met ons aan de slag? Dan vertellen we je graag het hele verhaal; het éérlijke verhaal. En zijn we benieuwd naar het jouwe.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.