Doorgaan naar hoofdcontent

Receptionist(e) / Front Office medewerker

 

 
 
 
Receptionist(e) / Front Office medewerker
AmbulanceZorg Limburg-Noord onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg te leveren: Zorg met een hoofdletter Z. De organisatie is continue in... Het bericht Receptionist(e) / Front Office medewerker verscheen eerst op AmbulanceZorg Limburg-Noord. 
 
 
Secretaresse / Managementassistent(e)
AmbulanceZorg Limburg-Noord onderscheidt zich door kwalitatief hoogwaardige ambulancezorg te leveren: Zorg met een hoofdletter Z. De organisatie is continue in... Het bericht Secretaresse / Managementassistent(e) verscheen eerst op AmbulanceZorg Limburg-Noord. 
 
 
Positieve Gezondheid in de praktijk: van klacht naar eigen kracht
DEDEMSVAART – Uitgaan van veerkracht en eigen regie. Dat is waar Positieve Gezondheid over gaat. Maar hoe werkt zoiets eigenlijk in de praktijk? Een kijkje in de keuken bij Buurtzorg Dedemsvaart. Succesvolle aanpak Laagdrempelig contact en het gevoel dat je er niet alleen voor staat. Dit levert Positieve Gezondheid op voor het echtpaar Bakker, dat […] The post Positieve Gezondheid in de... 
 
 
Huisartsen Limburg tekenen protest aan tegen nieuwe wet Wtza
In september publiceerden wij onze frustratie over de nieuwe 'wet toetreding zorgaanbieders' (Wtza) en in het bijzonder het onderdeel 'financiƫle jaarverantwoording'.Achter de schermen wordt er door de diverse huisartsenorganisaties stevig gelobbyd om de wet alsnog van tafel te krijgen. Het adviescollege toetsing regeldruk heeft al gerapporteerd dat de nut en noodzaak van... 
 
 
Check de nieuwe Regiovergelijker en vind organisaties in uw regio
Wilt u zien met welke regionale organisaties, zorgkantoren of met welk netwerk acute zorg u in uw regio te maken heeft? Check dan de nieuwe Regiovergelijker op hechtehuisartsenzorg.nl.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.