Doorgaan naar hoofdcontent

Dettmeijer: Hulpverlening schoot tekort

 

 
 
 
Dettmeijer: Hulpverlening schoot tekort
De hulpverlening aan een meisje in Amsterdam heeft gefaald, maar betrokken hulpverleners hadden elk afzonderlijk de fatale afloop van haar zaak niet kunnen voorkomen. 
 
 
'Stel een Deltacommissaris Jeugd aan'
Een Raad voor de Jeugd en een Deltacommissaris Jeugd & Gezin zijn nodig voor de aanleg van een basisinfrastructuur waarmee de jeugdhulp zich verder kan ontwikkelen. 
 
 
Eenzaam? Je bent (helaas) niet alleen
Volgens de Gezondheidsmonitor Ouderen en Volwassenen 2020 gaf 47 procent van de volwassenen aan zich vorig jaar eenzaam te voelen, van wie 11 procent ernstig eenzaam is. Het gaat hierbij om ouderen, maar ook om jongeren en volwassenen. Hoe is het om eenzaam te zijn en wat kun je ertegen doen? 
 
 
levensverwachting naar onderwijsniveau: sterftekansen
Deze tabel bevat de voorwaardelijke sterftekansen die zijn gebruikt bij het schatten van de cijfers over gezonde levensverwachting naar onderwijsniveau. 
 
 
Kans op lager pensioen PFZW in 2022 neemt af
De kans dat zorgpensioenfonds PFZW de pensioenen volgend jaar moet verlagen, is de afgelopen maanden kleiner geworden. Vooral door betere beleggingsopbrengsten is de actuele dekkingsgraad van PFZW in het derde kwartaal uitgekomen op 102 procent.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.