Doorgaan naar hoofdcontent

Ziekteverzuim zorg op hoogste niveau sinds 2003

 

 
 
Ziekteverzuim zorg op hoogste niveau sinds 2003
In het tweede kwartaal van 2021 was het ziekteverzuim onder werknemers in zorg 6,5%. Hiermee is het hoogste verzuimcijfer bereikt sinds 2003. Dit blijkt uit nieuwe cijfers van het CBS voor het onderzoeksprogramma Arbeidsmarkt Zorg en Welzijn. Het ziekteverzuim is… Het bericht Ziekteverzuim zorg op hoogste niveau sinds 2003 verscheen eerst op FBZ. 
 
Be Blessed, Putten
De inspectie acht Gezinshuis Be Blessed in staat tot het bieden van verantwoorde hulp. De inspectie vertrouwt erop, dat de gezinshuisouders verbeteringen aanbrengen op het gebied van het klachtrecht en de vertrouwenspersoon. Daarnaast verwacht de inspectie van de gezinshuisouders dat zij hun deskundigheid blijven ontwikkelen, zodat zij op termijn gaan voldoen aan alle normen van het JIJ-kader. 
 
Pharming wil vervolgstudie met Ruconest bij coronapatiƫnten
De Leidse biotechnoloog Pharming wil nieuw onderzoek beginnen naar de werking van het middel Ruconest tegen de effecten van Covid-19, de ziekte die door het coronavirus wordt veroorzaakt. Twee kleinschalige studies in Zwitserland en in de Verenigde Staten boden genoeg handvatten voor verder onderzoek, aldus de onderneming.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.