Doorgaan naar hoofdcontent

Simon schoenloos

 

 
 
 
Simon schoenloos
Mirjam van den Hoek Dit is het verhaal van Simon. Simon was een man zonder schoenen. Beide schoenen was hij kwijt, hoewel hij ze graag had willen behouden. Maar er was te veel moed in gezonken en hij had daardoor zijn schoenen te lang niet gepoetst. En toen waren ze van hem afgenomen.Ineens was Simon schoenloos. Een nieuwsgierige medemens zocht hem op en vroeg hem waarom hij zonder schoenen... 
 
 
De pieper
Saskia Bos Ik lig er nog steeds wel eens wakker van. Van die ene keer dat ze voor mij op de pieper drukten.Ik zat al weken in de separeer. In een kale, betonnen ruimte met als enige inrichting een matras, een stugge deken en een kartonnen po. Heel af en toe mocht ik een half uurtje naar de afdeling, maar daarna moest ik weer terug het betonnen hok in. De keer dat ze voor mij op de pieper... 
 
 
Gegijzeld
Florrie van der Kamp 'Meneer Maartens?' Ik kijk de wachtkamer rond op zoek naar een jonge man van een jaar of twintig. Er staat een rondborstige dame van middelbare leeftijd op. 'Ja, ik ben maar effe met Yoeri meegekomen. Praten gaat mij wat gemakkelijker af hé. Kom op jochie, we mogen naar binnen.' Ze struint naar de spreekkamer, een timide jongeman in haar kielzog.'Wie heb je meegenomen,... 
 
 
Paroxetine, afbouwen is zo simpel nog niet
Vlinder vertelt over haar ervaringen met het afbouwen van medicatie en maakt kennis met taperingstrips. Het bericht Paroxetine, afbouwen is zo simpel nog niet verscheen eerst op PsychoseNet. 
 
 
Join one or more of our 32 ESCMID Study Groups!


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.