Doorgaan naar hoofdcontent

Onderhandelingen Cao Jeugdzorg muurvast: vakbonden beraden zich

 

 
 
Onderhandelingen Cao Jeugdzorg muurvast: vakbonden beraden zich
Tijdens de onderhandelingen op 7 september jl. over een nieuwe Cao Jeugdzorg zijn vakbonden en werkgevers het niet eens geworden over de afspraken voor de nieuwe cao. Vakbonden vinden minimaal een loonsverhoging van 2% voor 2021 en 5% over de… Het bericht Onderhandelingen Cao Jeugdzorg muurvast: vakbonden beraden zich verscheen eerst op FBZ. 
 
Oproep zorgsector aan demissionaire kabinet: investeer nu in de zorg
Vakbonden waaronder FBZ, en werkgeversorganisaties in de zorg roepen het demissionaire kabinet in een open brief op om nu te investeren in zorgprofessionals. Ondanks stapels rapporten die aantonen dat de rek er uit is, komt het kabinet tot nu toe… Het bericht Oproep zorgsector aan demissionaire kabinet: investeer nu in de zorg verscheen eerst op FBZ. 
 
Finalisten Nationale HR Zorg Award bekend
De prijs gaat dit jaar naar het beste idee of project waarmee zorgmedewerkers nieuwe energie kunnen vinden en vasthouden. De inzendingen zijn beoordeeld op hun bijdrage aan nieuwe energie, maar ook op de mate van innovatie, creativiteit en duurzaamheid. Opvallend vindt de jury dat vier van de vijf finalisten uit de vvt-branche komen. Juryvoorzitter Cathy […]


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.