Doorgaan naar hoofdcontent

'Je vuile was hang je niet buiten'

 

 
 
'Je vuile was hang je niet buiten'
Toos Beentjes Dat zei mijn moeder soms tegen mij. Inmiddels leeft mijn moeder niet meer en ik loop tegen de 60.40 Jaar werkzaam in de zorg waarvan het grootste aantal jaren in de GGZ. Nu als POH GGZ maar ik heb ook veel andere dingen gedaan.In mijn opleidingstijd was het niet gebruikelijk dat het écht over jezelf ging. Het ging over jou in je rol als (b) verpleegkundige. De patiënt stond... 
 
Toename in voorschrijven psychofarmaca aan jongeren tijdens tweede lockdown 
 
Simon schoenloos
Mirjam van den Hoek Dit is het verhaal van Simon. Simon was een man zonder schoenen. Beide schoenen was hij kwijt, hoewel hij ze graag had willen behouden. Maar er was te veel moed in gezonken en hij had daardoor zijn schoenen te lang niet gepoetst. En toen waren ze van hem afgenomen.Ineens was Simon schoenloos. Een nieuwsgierige medemens zocht hem op en vroeg hem waarom hij zonder schoenen...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.