Doorgaan naar hoofdcontent

Experts: scholieren moeten maatje worden van oudere

 

 
 
Experts: scholieren moeten maatje worden van oudere
Een groep experts op het gebied van ouderenzorg vindt dat er een dienstplicht moet worden ingevoerd voor jongeren tussen de 18 en 22 jaar om ouderen te helpen. "En alle leerlingen van het voortgezet onderwijs moeten 'maatje' van een oudere worden die niet familie van ze is." 
 
Boete dreigt voor Zorgvilla Decor in Ede
De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd heeft Cor&Debby Zorgverlening, ook bekend als Zorgvilla Decor in Ede, een last onder dwangsom opgelegd. Decor biedt kleinschalige ouderenzorg. De zorgvilla voldoet niet volledig aan de normen voor goede en veilige zorg uit de tweede aanwijzing die de inspectie in april oplegde. Dit meldt IGJ. 
 
Uitnodiging 'Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde'
Door de corona-pandemie was er in 2020 geen congres en daarmee ook geen prijsuitreiking. Dit jaar krijgen daarom ook publicaties uit het verloren jaar nog kans om mee te dingen naar de Push braces Prijs voor Sportgeneeskunde. Er wordt een eerste, tweede en derde prijs uitgereikt voor de beste proefschriften uit de gezamenlijke jaren 2019 en 2020, respectievelijk ter waarde van €2000,-, €500,-...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.