Doorgaan naar hoofdcontent

Diëtist in het nieuws: Eveline van de Waterlaat

 

 
 
Diëtist in het nieuws: Eveline van de Waterlaat
In de serie "Diëtist in het nieuws" laten we zien wie er in de pers is gekomen, en op welke manier. Ben je ook geïnterviewd voor krant, tijdschrift, televisie of podcast? Laat het weten! In deze vierde aflevering: diëtist Eveline van de Waterlaat, auteur van het boek "Nu afvallen & nooit meer aankomen". Ze volgde [...] The post Diëtist in het nieuws: Eveline van de Waterlaat appeared first... 
 
Wat is de U-center behandelaanpak?
Onze psycholoog Myrr van de Broek legt uit hoe U-center.. 
 
(G)een nummertje
Anika Rooke Na de deeltijdtherapie zie ik Yara, mijn psycholoog, nog maar eens per maand voor nazorggesprekken. Ik voel een barrière tussen ons, eentje die ik overigens zelf heb gecreëerd, zodat ons naderende afscheid niet zo'n pijn gaat doen.   Ik hang namelijk heel erg aan Yara. Zij is de eerste hulpverlener in jaren bij wie ik me veilig en vertrouwd voel. Al snel blijkt dat ik...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.