Doorgaan naar hoofdcontent

De pieper

 

 
 
De pieper
Saskia Bos Ik lig er nog steeds wel eens wakker van. Van die ene keer dat ze voor mij op de pieper drukten.Ik zat al weken in de separeer. In een kale, betonnen ruimte met als enige inrichting een matras, een stugge deken en een kartonnen po. Heel af en toe mocht ik een half uurtje naar de afdeling, maar daarna moest ik weer terug het betonnen hok in. De keer dat ze voor mij op de pieper... 
 
Gegijzeld
Florrie van der Kamp 'Meneer Maartens?' Ik kijk de wachtkamer rond op zoek naar een jonge man van een jaar of twintig. Er staat een rondborstige dame van middelbare leeftijd op. 'Ja, ik ben maar effe met Yoeri meegekomen. Praten gaat mij wat gemakkelijker af hé. Kom op jochie, we mogen naar binnen.' Ze struint naar de spreekkamer, een timide jongeman in haar kielzog.'Wie heb je meegenomen,... 
 
Eén lab-informatiesysteem voor Noord-Nederland
Laboratoriumorganisatie Certe gaat zijn vier huidige laboratoriuminformatiesystemen overzetten naar één nieuw toekomstbestendig systeem. Deze integratie is volgens Certe een complex project en uniek in omvang. Het nieuwe systeem bevat op termijn de laboratoriumgegevens van een groot deel van de inwoners van Noord-Nederland. De lab-organisatie gaat voor het project samenwerken met CliniSys |...


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.