Doorgaan naar hoofdcontent

Casus: kan ik aan de slag blijven in mijn eigen praktijk als ik me heb ziekgemeld bij mijn instelling?

 

 
 
Casus: kan ik aan de slag blijven in mijn eigen praktijk als ik me heb ziekgemeld bij mijn instelling?
Marieke Halma* werkt vier dagen per week als diĆ«tist in een ziekenhuis. Omdat ze flink last heeft van arm, nek en schouderklachten heeft ze zich bij haar werkgever ziekgemeld. Wel blijft ze een dag per week in haar eigen praktijk… Het bericht Casus: kan ik aan de slag blijven in mijn eigen praktijk als ik me heb ziekgemeld bij mijn instelling? verscheen eerst op FBZ. 
 
Pesten
Wekelijks verschijnen er talloze nieuwe publicaties in de wetenschappelijke psychiatrie-vakbladen. Voor de psychiater (i.o.) uit de dagelijkse praktijk maakt het Tijdschrift voor Psychiatrie in deze rubriek een selectie van recent verschenen publicaties die kunnen bijdragen aan het vernieuwen van inzichten of het stimuleren van debat. We zullen de besproken artikelen selecteren op basis van... 
 
Psychiaters en hun verenigingen


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.