Doorgaan naar hoofdcontent

Onderzoek wijst uit: thuiswerken is een blijvertje

 

 
 
Onderzoek wijst uit: thuiswerken is een blijvertje
Nederlandse bedrijven willen ook na de coronacrisis fors inzetten op thuiswerken. Dat blijkt uit een groot onderzoek van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, waaraan ruim 1.100 bedrijven met meer dan honderd medewerkers mee hebben gedaan. Ook blijkt dat bedrijven de reizen die hun werknemers blijven maken willen verduurzamen. Het onderzoek is vandaag gepubliceerd. 
 
Onderzoek naar werking kunstalvleesklier
Het komend jaar wordt nader onderzoek gedaan naar de werking en (kosten)effectiviteit van de bihormonale kunstalvleesklier bij mensen die leiden aan diabetes type 1. Het onderzoek wordt gecoördineerd vanuit het UMC Utrecht met financiering van Zorginstituut Nederland en ZonMw via de Subsidieregeling veelbelovende zorg. Doel van het onderzoek is onder andere te komen tot een advies of de... 
 
Meer dan 900 bezoekers besmet met corona bij Utrechts festival
Zeker 900 bezoekers van het tweedaagse festival Verknipt in Utrecht zijn besmet geraakt met het coronavirus. Dat laat de GGD regio Utrecht desgevraagd weten aan het ANP. Het evenement, dat op 3 en 4 juli plaatsvond, trok ongeveer 20.000 bezoekers.


Actueel zorgnieuws in jouw mailbox ontvangen?
Direct het hele artikel lezen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.